Лють

Я не забув про біль і просто стиха
Бажаю вам щомиті лиха
Я й не забув про невимовний страх
І щиро у нічні години я проклинаю вас весь час

Я в світлі віднаходжу темінь,
Я серце замінив на кремінь
Я сльози перегнав в горілку
І не пробачу вам помилку.

Я не пробачив жодну вам копійку
Я все записував – й рахунком ткну у пику
Й не позабув також я і плювків у спину
Не відречусь від люті -  байдуже, що загину.

Не зменшить й смерть моєї злості,
На гільйотині, для зашморгів помості,
Я проклинати всіх не перестану
І навіть з попелу супроти вас повстану.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.