Светила судьбы

Це ж скільки років промайнуло?
Як день один, єдина мить.
Та раптом в серці щось кольнуло,
І знову в ньому те болить…

Згадав, як був тоді щасливий,
Від поцілунків як хмелів.
І кожна ніч, і день був милим,
І все було як я хотів.

З тобою ранки зустрічали,
Ві сні тебе я обнімав,
Кохання разом пізнавали,
Тобі я ніжність дарував.

Гаранти долі - зорі ясні,
Вели нас у небесний храм…
Парад планет… світила згасли…
Чи може сон приснився нам.

Та ось ріка, над нею зорі,
І ти і я на ній в човнах.
Простори мрії неозорі,
Чи то у дійсності? Чи в снах…


Рецензии