Червiнцi сипле клен кругами...

Червінці  сипле  клен  кругами,
Журливо  хиляться  вільхи...
А  під  ногами, під  ногами -
Думок  осінніх  ворохи.

Здавалося,  що  пишним  цвітом
Назавше  огорнуло  нас,
Та  ось  спливло,  скотилось  літо
Укотре  вже,  як  в  перший  раз.

Взяв  паузу  пташиний  гамір,
В  грибному  запаху  сади...
А  під  ногами,  під  ногами -
Віків,  тисячоліть  сліди.

І  нібито,  усе - як  треба,
Та  в  душу  тягне  холодком
Від  порцелянового  неба,
Що  смутком  впало  в  озерко.

Туман  остиглий  над  лугами
Журбить  сльотою:  йде  зима.
А  під  ногами,  під  ногами -
Земля,  що  зносу  їй  нема...


Рецензии
Гарно передані почуття, природи фарби. Дякую за хороші образи, що ви наділили у цьому творі.
З повагою.

Protjmind   17.10.2014 01:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.