***

Нехай говорять, що не вміють
Зараз з романтикою любити,
Але я, повір, тебе зумію
Любов'ю яскравою підкорити.
Ти для мене, як фея в казці,
Мрією красивою прийшла.
Ти сліпуче прекрасна,
Життя не потрібне мені без тебе!!! ^_^


Рецензии