Моажа, мура, маьлхара

Тамаш лувцаш, жlалеш lех вай,
Талмаста  хабар хоз цига хийла.
Дега чу эгlазло хlана lов вай,
Син ниl къайла, тишйенна, гlийла.

Сира денош доагlаш-долхаш,
Дего гойт ший цlаьрматал .
Мерза лийна уйлаш йоагlаш-йолхаш,
Баьдеча лув йист карматал .

Моажа , мура , маьлхара уврам ,
Гуйрен така човйаьнна улл.
Чlоагlлу кхерам тоссаш зулам,
Гlайгlа йувла сома буташ мул .

Сайре кхоачош синаоаз  лув хийла,
Зlамига йуртилга корзагlа йоалл.
Тахан шийла йе мег аз ийла,
Укхаза тlеххьара наб йе воалл.

Гlермане, 02. Моажала бетта 2012 шу


Рецензии