А може?!

а якщо кохання лиш данина формальності
що хтось обовязково повинен бути поруч
ніхто не дасть ніяких гарантій чи квитанцій,
що самотність не піймає в свої сіті голіруч

відкриєш свою душу, як скарбницю з таємницями
яку колись наївно наповнював з дитинства
приємними миттєвостями,милими дрібницями
і хтось здійснить над нею акт насильства

а може справді лиш данина формальності
як мотлох викинемо почуття
чому ж люблю його до ненормальності
можливо трошки більше,ніж життя...


Рецензии