Школа скарбниця знань

Про небо, море й поле
Повідає всім нам.
Надійний вчитель – школа,
Скарбниця  різних знань!

І голосно і дзвінко,
Закличе  в клас вона.
Шляхи до неї різні,
Та   суть у всіх одна.

Підхопить кожну долю,
Веде з десяток літ.
Стежиночкою – в школу,
Шляхом широким – в світ!


Рецензии
Так вон і є, школа крамніця знань.

Валентин Брилев   01.09.2012 17:39     Заявить о нарушении