Осiнь в школу закликаe!

Літо літечко відходить,
Хоче трохи відпочить.
Сонечко скоріш заходить,
Осінь щедра в дзвін дзвенить!

Всіх до школи закликає
Перший дзвоник чарівний,
Школярів й батьків вітає
Із початком знань нових!

Гарно вдягнені, убрані
Із портфелем чи ранцем,
Квіти у букет зібрані,
НЕсуть, з радісним лицем!

Вчителям їх подарують
Із любов'ю та теплом,
Ще і вірші підготують,
Заспівають на добро!


Рецензии