Вона його кохала...

Вона його кохала до безтями!
Лише про нього говорила кожен день!
Надійні подружки Катрусеньку повчали:
" Не підпускай до серця близько, бо піде...

Чоловіків треба на відстані тримати,
Тоді, вони цінитимуть тебе!
Ніколи правди до остатку не казати,
Бути артисткою! Давати, та не все!"

Та Катя не бажала все це й чути,
Вона йому життя змогла б віддать...
Тепер ридає, б'є себе у груди -
Подався любий й сліду не видать!


Рецензии