Телефонн ноч

Така холодна ніч на площах і в кафе
не стиха скаже "ні", важливо с ким і де
проникли в ноти джазу, вина і сигарет
запевнені всі зали в мій ностальгічно куплений білет.
Так холодно за північ, холодний понеділок
без слів до завтра прощались на неделю,
до того рахували відсотки "адекватів"
я поза рамками нормальних філософських постулатів.
Коли писати треба правду, нема повітря у легенях
мовчати і мовчати у відповідь натхненням.
А пригадаєш фразу про самотність її відтінок і холодність,
хтось прагне без остатку  напитись джазом і в нотатку
простроченим чорнилом " все щастя вилилось в годину".


Рецензии