Вже настайе осiння круговерть

З самого ранку метушня у школі,
Вже настає осіння круговерть.
Летять птахи у вирії крилаті,
І спонукають серце на відверть.

Солодкі полишають небо ранки,
І ніжитись пройшла пора.
Холодні настають світанки,
Готується до школи дітвора...

На перший дзвоник у житті своєму,
Колись збирала сина я.
В таку ж погоду вересневу,
До школи вперше привела.

Здається було нещодавно,
Вже син дорослий чоловік.
Молюся я за нього ревно,
В житті моїм, він рік - потік.

Солодке та гірке водночас щастя,
Я зазираю у вікно...
Там мати зі святим причастям,
Веде хлоп’я до школи, науки сіяти зерно.


Рецензии