Донесла вода - Song многоголосье

Донесла вода
До села біду:
Милий мій казав
"Мила, я піду..

Не знаю тепер,
Чи виживу я,
Але ж ти чекай
Кохана моя..."

Присп.
Вітер вночі співа
В гаю, в гаю...
Всі чує він думки,
Знає, знає...

Передай вода,
Ти коханому,
Щоб віру тримав, -
Так пройде війну!

Ось серце моє
Закоханеє!
На нього воно
Чекатиме!

Присп.
Вітер вночі співа
В гаю, в гаю...
Всі чує він думки,
Знає, знає...


Рецензии