забагато помади

як на мене на тобі забагато помади,
і без того червоні вуста - зачервоні!
майоріли прапорами переможної хіті
на твоєму обличчі тонкому...
споглядав тебе:
- де, та дівчинка несмілива,
котру вчора кохов?


Рецензии