Сказка о кани и канкискадоре

я палавы канКИСТАдор
я трахаюся срэди гор,
аседлываю я свайго каня
и адпрауляюся на пошук дзебилля,
и на сваем кани
скачу я - Павелитель Палавы

пачну сваё я рэмясло:
я абнажу сваё чраслО -
свой меч яки назвау жа я (и ты)
Прынцесаю Сафии ды Луны...
и грозна як мангол
рынуся я у атаку з гор
засуну я сваи хуллИ
у чалавечыя вуллИ
и чалавеччу мель,
як дзики шмель
яки савакупляу два века
у рабстве чалавека...

ты ***м не машы прад мной!
не ***нос я, я - Герой
мяне гарылы не вучыли рускай рэчы
я ей учылся скаратЕччы
кали использавау я саматык
як фаллас гречаскага бога...
скачу я з конницай и на кани!
насилую людзей - они
vonjuchie .не моють ноги
мне
и не пабрэють тож, о боги!
брэй сваи воласы, дзикарь!
бо гэта некультурна, знай,
Я КИСКАдор, дзябЕлля
нясу я знамя прасвящэння,
але гляжу на дупла Буратины
и вижу там тваи картины:
дзе у лесе клУбкау валасся
хаваласся твая груддзЯ,
яку кались брыу мой атец
кали ты был савсем хлапец...


тады я уперш сеу на каня
и там драчыу пакуль ен вёз меня,
ебау глухих я паусяместна
бо инвалиды хацят сэкса
когда ты обнажонны ходзиш
ци па бальшому плОдиш...
прэч руки ад святыни, ты!
то гроб самой прынцесс Луны
у палавым паходзе з гор
старОжыць его верны КИСКАдор!
каб захвациць з им новые краины леса
тады быць можа, верю, ажыве Прынцесса...

но
насарог **** чалавека
а людзи идут...
я навеу у сябе
анальны уют...
я сеу на каня
я чакаю тебя...
прад нагами каля меня
захвачонна нова земля

Праснись! прынцэсса Луны
устань и мяне абдыми
устань и мяне пацалуй!!.....
но............ ***!
ты не устанешь, ты не пайдзеш да мяне
ты ляжыш навечна у зачарованным сне
спишь ты... верны канКИСКАдор
адпрауляецца знова да гор...
но не уздыме меч ён свой
меч уздыме канкискадоравы конь!
ты сам ему даш як-нибудь
имя
падбярэш и у путь!
о бойся, мой краб-гонитель!
на коне ляциць пабедитель!
меч сверкае з-за гор...
скача канкискадор!
Ён цябе заваюе, малы
и склониць калени тваи,
Ты станеш прэд ним на калени
и зниме Прынцэсса адзенне........
...
Рыцар прынцэссы Луны
едзе на верным кани!
Прэкрасней мужчын яго пись!
Прынцэса Луны жа праснись!
будзе ён ваеваць на кане!
пакуль спиш ты !
у казачнам !
сне....
....


...а закончыцца сказка аральна!
бо гэта
так...
сэксуяльна...
ставись на калени, лясное сазданне
гэта
мае

заваеванне.


Рецензии
Охуительно. Я уже боюсь.

Сирожа Боцманков   29.08.2012 23:05     Заявить о нарушении