Цветет калина пламенем осенним укр

Цвіте калина полум’ям осіннім
І знову туга душі полонить.
Чому, скажіть, під небом синім-синім
я не діждалась щастя хоч на мить?
Розтанула давно чарівна мрія
із журавлиним криком в далині
і знов паде до ніг журба осіння
        іржавим листям на сухій землі.
        Ну де, скажіть, те щастя загубилось
        і де, скажіть, блукає та весна?
        А може то мені лише наснилось               
        у світлих і давно минулих снах?..
Палає осінь полум’ям калини,
        багряним цвітом душу полонить…
        Усе в житті минає, швидко плине,
а може щастя зазирне на мить?


Рецензии
АЛЛА! А, Вам - очень большое спасибо!!! За стихи! Мне, очень приятны! Спасибо, Вам!!! Успехов и удач!!!

Иван Яр Дзюба   07.10.2012 16:33     Заявить о нарушении
Взаимно!!!

Алла Грабинская   07.10.2012 16:35   Заявить о нарушении