Нехай розiллe рiчки час

Нехай розіллє річки час,
нехай затопить континенти,
а нам тут жить і чути глас,
творити сонячні моменти


Усе зникає і з'являється -
такий закон,таке життя
лиш те,що з вітром привітається
не кане вже у небуття


Ловити сніг,шукати слід
і розливати океани
немає суші?підем вбрід,
мов вічно-вільні мавритани


Посадиш сім'я — хай воно росте,
хай височить і тягнеться до неба
і дасть свій плід,яскраво зацвіте
назад шляху нема.та не зломи,не треба
10.06.2011


Рецензии