Просто любить тебя - пер. песни К. Орбакайте

Simply to love you

Music: V.Drobysh
Text: L.Styuf

The original singers:
Kristina Orbakaite and Avraam Russo

1. You see in dream
As the ice seems
To be constructing the crystal houses
From its dream.
So good I feel
Knowing that we
Will be together all day long now.
Only you and me.

R.:
Carefully I will touch you with my hand,
My kiss will never disturb your rest.
I'll never give you to anyone,
I shall forgive any quilt this time,
On passing through such a stormy way,
I'm happy to love you anyway.

2. And moon is shining brightly,
Making me crazy rather,
And also - your eyes.
Everything in this world - is for us.
In this hour
I wish to say you
silently
About my sincere love.

R.

----
2002

http://www.orbakaite.ru/prosto-lyubit-tebya

----

Год: 2002
Просто любить тебя ( Музыка: В. Дробыш , Слова: Л. Стюф ) 03:43

Ты видишь во сне,
Как белый снег
Строит хрустальные дома
И свои мечты.
Мне так хорошо,
Знаю я что,
Будем мы целый день вдвоем
Только я и ты.

Припев:
Бережно коснусь
Я тебя своей рукой,
Нежный поцелуй
Не нарушит твой покой…
Я не отдам тебя никому,
Прощу любую твою вину,
Сквозь столько бед и потерь пройдя —
Какое счастье любить тебя.
Просто любить тебя…

Как светит луна,
Это она
Сводит опять меня с ума,
И твои глаза.
Все в мире для нас,
И в этот час
Я о любви тебе хочу
Тихо рассказать.

Припев...


Рецензии