отрута в серц1

Отрута розповзається занадто швидко
І я не можу сказати, чим мені дужче смердить
Соляною кислотою чи сечею
Однаково гидко
Коли на кухні дрижать стакани
Мені здається що грає моя мобілка
Та я все одно не візьму слухавку
Навіть якщо це ти


[ Ми зараз зовсім не спілкуємось
Ти мені вже не друг і, схоже, навіть не брат
Зв’язки руйнуються, якщо їх не підтримувати
Проте, на щастя, так не з усіма

Та , на горе, мені бракує їх саме з тобою
Але цю тугу я заховаю глибоко в собі ]


По серцю поповзає слимак
Від думки, що ми знов не зустрінемось

Та я продовжую вірити,
Що ти захочеш мене знайти


Рецензии