День меркне

День меркне
Сходить сонце
В повiтрi розчиняється тепло
Я зустрічаю нiчь самотнiм
Тебе поруч вже нема давно

Минає час
I згодом майже
Не помiчаю  тінь твою
Що пореслiдувала колись свідомість
Щомиті й скрізь без спокiю

Цікаво іноді
Чи мрієш?
Як обернулося б життя
Коли лишися б ми разом
Не розійшлися б шляхи два

Дурні думки
Нема в них сенсу
Геть женю сумний настрій
Ти повернула нам свободу
За цей дарунок тобi я вдячний

June 2011


Рецензии