У Рибаче!

Набрид турботами замулений причал,
Давно за мною море гірко плаче.
Перемахну через Ангарський перевал,
Зверну наліво з траси на Рибаче.

Забуду я усіх на світі солов`в,
Для всіх на тиждень загублюсь в просторі,
Щоб серенади хор цикад мені дзвенів
І сипав всесвіт пригорщами зорі.

Скелястий берег свої виставить боки,
Мене схова на кам`янистім схилі,
Де буду знову віддаватись залюбки
Палкому сонцю і ласкавим хвилям.


Рецензии