У хуртовинi айстр...

                Двори стоять у хуртовині айстр.

                Яка сумна й красива хуртовина!
                Ліна Костенко

Закружляв густий  айстровий сніг…
 Кольорова краса -   хуртовина.
 Пелюстки віє вітер до  ніг,
Ти шепочеш : «Моя єдина...»

Осипає нас  синій сніг –
 Розсипаються тихі  зітхання.
  Темний  вечір вже ніжно ліг
На дерева, щоб  чути кохання...

Нас осипав вже сніг червоний -
Ми  не стримуєм більше кохання.
 З  неба місяць повний і новий,
Нам нагадує: «Скоро світання...»

Нас  білий сніг вже осипає,
Бурхлива пристрасть шаленіє...
І  вірная любов серця єднає,
А заметіль із айстр все віє...
 

 


Рецензии