Випускникам

Мов  мить минуло  11  років,
Так непомітно  збіг  той  час.
Тоді  ви не  робили самостійних  кроків
Коли  прийшли ви в  школу  в  перший  клас.

Роки ,моі  вир,пробігли ,пронеслися,
Та кожен  з  вас  зростав в нас на  очах.
Бажання  кожного  сьогодні  вже  збулися,
Й  думки злітали ваші,наче  птах.

Ви мріяли  коли цей  день настане,
Коли вам  вручать в  руки атестат.
Та  мріяти ніхто  не  перестане
Й  в  дитинство  повернутись  кожен  буде  рад.

Але,на  жаль,вам  час  не  повернути,
Не  поврнути вам  шкільних  років.
Та  з  вас  ніхто  не  зможе  позабути,
Де  парта  та й  востаннє  з  ким сидів.

Сьогодні  вечір  незабутній  випускний,
Як  заключний акорд  життя  шкільного
Вам  відкриває  простір  чимолий
Незнаного,цікавого,нового.

Сміливо  ви  крокуйте по  житті,
Будьте  ви впевнені  у кожнім  своїм  кроці.
Лиш  добрі  помисли ви  майте  на  меті,
Й  помилок не  робіть,як  в  школі  на  уроці.

Задумайтесь  серйозно  над  життям,
Як  кроки  правильно  в  житті  робити.
Задумайтесь над  сьогоденням  й  майбуттям,
Щоби  батьків  своїх  ніяк  не  засмутити.

А Мати Божа   хай  Вас  береже,
Господь нехай  завжди допомагає,
На  кожнім  кроці  Ангел  стереже,
А  радість й  успіх  хай  вас  не  минає.

                27.05.2011


Рецензии