Тобi

Закохана у кожного,
Але кохать не вмiю.
Щасливiша за будь-кого
Про щастя я лиш мрiю.

З тобою я як дiвчина
Про вiк свiй забуваю.
Смiшна, весела, радiсна
З тобою я буваю!

Життя не зупиняється
I Ти не мiй коханний
I знову все мiняється
I знов новий сценарiй.

Новi актори старих змiнять,
Життя пiде на шкереберть
Та спогади мене не спинять
Спинити може лише смерть.

Я буду жити та любити
Тебе, а може вже і ні
А зараз краще нам забути
Короткий, літній наш роман.


Рецензии