Гукаe дзвоник

Запрошує вересень в осінь
На теплий, чарівний свій бал.
Квіткові букетики зносять,
Школярики на карнавал!

З портфелями, душі відкриті,
Спішать на дзвінок дітлахи.
Хоча відпустили вже літо,
Радіють, скрізь чутно смішки.

З батьками, у новім убранні,
Біжать на побачення знов,
Зі школою, із вчителями.
Несуть свою чуйність й любов!

От - от перший дзвін залунає,
Гукне у просторий свій клас,
За парту, що твердо чекає,
Дитячий словесний запас.

Про те, де улітку бували,
Що гарного бачили там,
Як хороше відпочивали,
Чи допомагали батькам?!

Чи вирісли, оздоровились...
Усе це спитає вона,
Любимая вчителька рідна -
Матуся, подруга й сестра!


Рецензии