сон

Цей  дощ  полив на мене ще зранку
З запахом весняної  фіалки
Він налив мені каву холодну
І чомусь у фужери червоні
Це мені здалося дуже близьким
Як та ніч, холодна, по весні
Напевно це й потрібно мені
Карі очі.
Весна
І ваніль…


Рецензии