Вiн знiмаэ фантасмагоричний фiльм...

* * *

Він знiмає фантасмагоричний фiльм:
У лоно землі —
Щось подібне до Бермудського трикутника —
Летять бомби й снаряди
Ешелони танків і гармат
Бойові кораблі і т. д. і т. ін.
Ну і що скажете ви
Але не поспішайте з висновками
Все кінчається не кулею
Що пробиває вас
І заспокоює до Другого пришестя
Він знімає не менш фантасмагоричний фінал:
Із лона землі
Виходять і виходять убивці
І кожен із них — ви


Рецензии