Iсную для тебе

Були дні,були і ночі,
Згадую як страшний сон,
Коли твої милі очі
Закривав діапазон.
Мали тіло,мали й лиця,
Але нащо маски нам?
Ми хотіли оселиться
Щоб на зло усім вітрам.

Приспів:
Існую я для тебе,
Зітхаю через тебе,
Один на один,
Я знаю що шукаю
І серце моє
В ефірі на ТБ
Кричить про одне,
Як я тебе кохаю.

Жили кожен сам для себе,
Накопичуючи лють
І не бачили на небі,
Як зірки нас радують.
Ми зустрілись дуже дивно,
Не здогадувався я,
Що у серце міцно вжилась
Щира посмішка твоя.

Приспів.

Відчуваю крила свої
Твоїм дотиком легким,
Я сгорну в свої долоні
Нашу душу на двоїх.
Нам у двох не буде сумно,
Завіряю я тебе,
Буду поруч,ти відчуєш
На каналах по ТБ.

Приспів.


Рецензии