Перехопило подих

перехопило сяйвом подих…
часи затамували плин.
і випірнули сонні води
з утаємничених глибин.

пітьму розлущило як бруньку,
життя – "тук-тук" – ввірвалось лунко.
я захлинулась в світловирі!..
і народилась! чи у вирій

злетіла? о, барвисті звуки,
бентежні пахощі тремтливі!
тамую подих… бо щаслива,
до щему й сліз… аж до розпуки!

23.08.2012


Рецензии