Не варто занотовувати...

* * *

Не варто занотовувати
Ще у мальви стався інфаркт
Що тополя задихається від астми
Той кому треба
Знає і сам
А твоя справа
Допалити себе на вогні спокути
І може стати як оцей рум’яний ангел
Що сурмить у веселий
Піонерський горн
Про кінець світу


Рецензии