Дощовози

~~~~~~~~~~~~~~
Вірш-загадка
~~~~~~~~~~~~~~


Величезні дощовози
Мчать, гуркочучи, по небу,
Перевозять зливи, грози,
Блискавиці. І не треба

Асфальтованих шосе –
Вітер їх штовха й несе!



22.08.2012


Рецензии