З мовы ранак

Зімовы ранак,снег рыпіць,
Нібы гарэзлівы музыка грае,
А на ўсходзе сонца зіхаціць,
Брыльянты-яханты па снезе рассыпае,
Рабінку тонкую абселі снегіры
І ягады абмерзлыя з'ядаюць,
Сінічкі бегаюць туды-сюды
І костачкі на снезе сабіраюць,
Зімой у лесе прыгажосць,
Усё на сонцы ззяе,
Такой зімы нідзе няма,
Амаль, што ў нашым краі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.