Iнструкцiя на рiк

Не здаватись ні в якому разі,
Рахувати свої сантиметри,
Відривати від одягу стрази,
Загоряти на пляжі у светрі,
Козиряти на вулицях стилем,
Не зважати на грип та застуду,
І любити нестямно дебіла -
Хай йому за це соромно буде.


Рецензии