Я..!

Это  ангелы  из  России
в  Белоруссию  пригласили
будущего  отца
сделать  там  подлеца!
   Божа  маці  маёй  дазволіў
   замуж  выйсьці  за  хлопца  Колю,
   каб  нарадзіць  мяне --
   слава  сьвятой  зіме!
Слава  вам,  нашептавшим  Духам,
гаду-Гитлеру  мысли  в  ухо
о  с  СэСэСэР  войне --
Бог  чтобы  жизнь  дал  мне!
   Блаславёных  сярод  абставін
   зацясаўся  таварыш  Сталін --
   пасьляваенны  лёс
   татку  сюды  занёс!
Русский  юноша  из-под  Твери
в  неземные  миры  не  верил --
бурную  жизнь  в  Столбцах
вылакал  до  конца!
   Я  паўкроўка - яго  нашчадак,
   ўзяў  у  спадчыну: -- беспарадак,
   піць  алкаголь  штодзень,
   рускую  ў  генах  лень.
Крыть  отборным  российским  матом,
быть  отважным,  как  он,  солдатом,
бешенно  загулять,
с  бабами  ****овать!
   Рваць  адчайна  мяхі  гармошкі,
   не схіляцца нікому ў ножкі,
   чэсным  і  без  граша,
   толькі  была б  душа!
Снять  последнюю  рубашонку,
в  морду  дать  за  свою  девчонку,
друга  не  предавать --
всё  в  моих генах, ****ь!
   Беларуска-расейска  сувязь --
   неразрыўна-грымуча  сумесь!
   З  рускімі  што  дзяліць?
   Разам  нам  вечна  жыць!


Рецензии