Вальс

               
Грає в альтанці оркестр духовий.
Вальс старовинний над містом кружляє
Пам'ять з далекої тої весни
Звуками вальсу усе повертає.

Мліє в мелодії соло труби,
В такті тромбон захлинається басом.
Гнуться замріяні віти верби,
Мов зачаровані звуками вальсу.

Ти запроси мене, любий на вальс.
Знов закружляємо разом з тобою.

        Може ці звуки повернуть для нас
Молодість нашу забуту з весною.
Приспів:
        Вальс,вальс,вальс
І все кружляє навкруг.
Може поверне ще раз
Щастя з теплом твоїх рук.


Рецензии