Наче небо, конвалii срiбнi...

* * *

Наче небо, конвалії срібні
Продаються. Оддайте
Гроші —
Не вони ж бо насправді потрібні
Серцю вашому, вашій душі.

Ви ж не плакали, мабуть, роками.
Не од болю чи кривди,
А так...
Бо весна... жебра знов перед вами —
Чи розтулите серця кулак?


Рецензии