Джерело

Тане мла сизо-сіра лугів,
Обліта серебро тополів,
Та безсмертна вода джерела-
Ясних гір,і лісів, і лугів.

Джерело ти моє, джерело!
Ти початок всіх рік і морів.
Джерело ти моє, джерело!
Ти початок моєї рідні.

Але раптом, коли спотикнусь,
Я втомившись, над ним постою,
Знов землі своїй рідній вклонюсь
І води з джерела там нап’юсь.

Зразу геть відступає біда,
Заспіва вдалині соловей.
Батьківщини моєї вода
Від хвороби спасає людей.

Джерело ти моє,джерело!
Ти початок всіх рік і морів.
Джерело ти моє, джерело!
Ти початок моєї рідні!


Рецензии
Та нехай завжди в серце твое
краплі сонця несе джерело
і майбутне твое молоде
знов наповнюе чисте слово!

Прекрасное стихо Верочка!

Татьяна Турбина   21.08.2012 08:12     Заявить о нарушении
Спасибо, Танюша.Приятно получить от тебя весточку.Целую Вера

Вера Кириченко   21.08.2012 12:57   Заявить о нарушении