Що любов?

Що є любов?
Мить пристрасті палкої?
Чи спогади минулих почуттів?
Любов захоплює красою неземною,
Пробуджує життя любові спів...
Всіх полонить, без вийнятку, безжально,
Примушує радіти і страждати
Приносить у життя миті ці печальні,
А декому дає надію сподіватись
На світле та щасливе майбуття.
І радості й печалі сповненої ноти
Породжують жагу своє творить життя...
І дарувати усмішку свою й турботу


Рецензии