Секрет вiд зiрки...

Я вчора бачила, як плаче зірка,
А сльози – роси падали додолу.
Не думала, що й їй буває гірко,
Коли лиш небеса й зірок блискучих коло.

Червоний мак зібрав зіркові сльози
Й блищав в пшениці діамантом чистим.
Неподалік зітхали верболози –
Цвіло все в маках поле колосисте.

Чужа сльозина прикрашає маки,
Гіркота може бути не гіркою.
І сльози можуть мати добрі знаки –
Цим поділилась зіронька зі мною...


Рецензии