i need your love

у порівнянні з твоїм внутрішнім світом
львів - нудний і затісний.
ти говориш
для мене залишив багато міста
у серці
присвячуєш кожну не парну терцію
його биття - мені
звісно,
для мене ніколи не буде запізно.
але
куда поспішати?
ми ж не на війні.
я ще встигну навчити тебе літати
так, щоб ніколи в житті не впав.
а зараз все просто:
i need your love
i need
your
love.


Рецензии