манускрипт

із твоїми б очима та в мій, інший, світ.
ти б їх і не зімкнув. жодну б ніч не доспав.
може, сотні кріз три нескінчених тих літ
і знайшов манускрипт, що про долю держав

пролунав над полями. а ми - ті поля.
ми моря і країни далекого сходу.
ми вітрила легкі одного корабля.
почуття (капітан) зададуть нам погоду.

ми зерно, із якого зійшли почуття
і ті ж люди, що мстиво його розчавили.
сонця й хмари шалено-потужне злиття.
одне одного світом й теплом оповили.

16.08.2012


Рецензии