Лiто

 
Акровірш для дітей та дорослих
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 
Літо. Сонцеграй ранковий,
І біленькі хмароплави
Тихо линуть… Світ чудовий,
Осяйний! Творцеві – слава!

 
 
написано 02.03.2011


Рецензии