Biliyor musun?

Biliyor musun?
Akdenizim var...
Bi tek akdenizim!
Biliyor musun?
Gunesim var...
Bir tek gunesim!
Biliyor musun?
Nefesim var...
Bir tek nefesim!
Biliyor musun?
Hayatim var...
Bir tek hayatim!
Biliyor musun?
Sevgilim var....
Bir tek Orhanim!!!


Рецензии