They simply don t exist...

Karmapa Trinlay Thaye Dorje!!!

You have won
I know
This is a sure
The answer!!!
You equal
May not
Be...
They simply don't exist...
***
Ты выиграл
Я знаю
Это верный
Ответ!!!
Тебе равных
Не может
Быть…
Их просто НЕТ…


Рецензии