Таемниця всесвiту

Хто сплів мережу всіх людських стосунків?
Великий Розум Всесвіт спланував!
Кохання й дружби теплі візерунки
Почати в точці щастя спонукав.

Дві половинки віднайшлись в Вселенній.
Дві долі перетнулись в почуттях.
Магічні сили діяли, напевне,
Серця приготувавши до злиття.

Обидва палко-ніжно покохали,
Не в силах опиратись почуттям.
Вони так довго серед зір блукали,
Припорошивши спокоєм життя.

Контакт же їх примусив спалахнути,
Відкинувши байдужість назавжди.
Сплелись бажання душ в інтимних путах,
Спокусливо смакуючи плоди.

Навіки разом. Більш нікого в світі,
Крім них одних, закоханих без меж.
То ж як кохання вибір зрозуміти?
І в чому таємниця цих мереж?

Хода науки в далечінь ступила.
Все ж на відносинах лежить таємна тінь.
Людська свідомість ще, на жаль, безсила
В осягненні секретів цих сплетінь. 


Рецензии