22

На пикник да идем.
С вкус на гора. Уютно място.
Гостоприемно.
И двама да ни приюти.
До вода.Да бълбука.
При докосване.Бистра.
Деспотична.
Живота ни да направлява..
Този ден...облото камъче.
Цветно е. И истинско.
Неповторимо самО.
Като солистка на сцена.
Когато денят се изплъзва.
С горско цвете.
Маслина в зелена салата.
Нещо скърца.
Умствено дефлорирана.
Красива.
Лягам си сама.


Рецензии