дивне

ми все таки можемо бути щирими
в моменти, коли за вікном лиє дощ
коли поряд чайник і чашка пахнуть
кавою?
чаєм?
чи просто самотністю?
лінню?
можна задавати питання без краю
описувати відчуття, ніби помираєш
ховати волосся у капелюхах
знищувати стиглі соняхи
відганяючи мух
боротися з шумом у вухах
і тихо кожен свого Бога молити
щоб перестав лляти, мов лихий
піт тихих серпневих хмар
чи щоб може просто
невидимий біль забрав

(c) 2012


Рецензии