Дощовий ранок

Хмари сонце проковтнули,
Чобітки високі взули,
Стриб! Крап! Ляп! - рясним дощем,
Зачаїлись під кущем,

Наполохали зайців
І скупали горобців.
Киця – шусть! - від хмар під  ґанок…
Ось такий сьогодні ранок!



15.08.2012


Рецензии
Марина, такой приятное и весёлое Ваше утро!

С благодарной улыбкой, Василий

Василий Ростовский   06.11.2012 17:26     Заявить о нарушении