Р

Холодний вітер пронизує плечі,
давно уже всі заснули пташки..
Це був весняний останній вечір
Останній вечір моєї весни.

Сиділи двоє і просто мовчали.
Невже і справді в останній раз..
А в голові всі думки кричали
Стирали спогади всі про нас.

(с)28.05.2012


Рецензии