образове

відкриваючи пляшку текіли, я чекала на тебе в гості,
над батареєю кіт меланхолійно грів свої старі кості.
Твій образ було видно здалека, очі манили,
тоді ще твоє зображення приносило краплі радості.

Мені казали, що наша правда схована глибоко,
і нам в цьому житті її звідти не дістати.
А мені хотілося серед тисяч облич твоє впізнавати,
водночас нагострюючи своє пильне око.

Пам'ятаю, в тебе було дуже м'яке волосся.
я, ніби граючись ним, запам'ятовувала контури.
Ми постійно втікали від снігу по дорозі, наче бовдури,
а потім я загадувала бажання, але воно не збулося.

Зараз все та ж зима, але я вже ледь пам'ятаю твій образ.
Нас в останні моменти підводив лише телефон.
Твої слова не заганяли мене в глибокі роздуми.
Може в цьому винен сніг, але він по англійськи пішов.


Рецензии