герой

ти був одним з тих останніх героїв нашого часу
мружив очі у пабі через дорогу, немов ситий кіт
з твоїх друзяк найвірнішим був у кишені кольт
хоча навіть він тобі швидко і назавжди обрид

вечорами сидів в тихому кутку пабу "Гекслі"
курив "Cohiba", пив старе віскі та істину шукав
може ту саму, у вині, дуже облудну і мертву
зате з цим пошуком істини в тебе було багато справ

скажи тепер, чи знайшов ти її в черговому бокалі?
чи може вона схована в ще одній "Jameson"?
хоч ти ще молодий, в серці страху до самого краю
твій запас відчайдушності просто стерся

а тепер, коли нема грошей навіть на дешеве пиво
просто довірся мені, наче я порятунку експерт
відкривай мені зі всіх замків своє справжнє серце
ми разом зробимо те, що називають "жити без меж"

і повір, якщо захочеш - все вдасться, я обіцяю
з кожної ями і плінтуса є точний вихід
він високо, до нього повзти довго, та всі ми знаєм
що інколи тебе обставини виправдовують для мети

я не дозволила б тобі падати аж туди, на дно
якби від мене залежала твоя напівмертва доля
але ж наш час потребує справжніх, а не героїв кіно
але знай, ти ще злетиш на нові простори


Рецензии